Webdesign

Webdesign en creatieve vormgeving gaan bij ons altijd hand-in-hand met functionaliteit en gebruikersgemak. Bij het ontwerpen van een website is de belangrijkste vraag wat je uit wilt stralen. Strak en zakelijk, snel en flitsend, simpel en overzichtelijk, of juist creatief en uitdagend met veel toeters en bellen? Het ontwerp van de website is afhankelijk van het doel dat je nastreeft. Een website moet aansluiten bij de doelgroep die u wilt bedienen en de aard van de dienst of product.

Wij ontwerpen en ontwikkelen professionele websites met passende vormgeving. Een goed gestructureerde en mooi vormgegeven website geeft de bezoeker de indruk van een betrouwbare organisatie. Vooral door het snelle surfgedrag op het internet geldt: ‘You never get a second chance to make a first impression'. Een bezoeker van een onproffesionele, onduidelijke website klikt waarschijnlijk snel weg en de eventuele klant is vertrokken.

Onze websites worden gebouwd op basis van WordPress Content Management Systeem. 

Waarom WordPress?
Wereldwijd zijn duizenden ontwikkelaars continu bezig met het verbeteren van WordPress. Hierdoor bevat het CMS in de basis al veel functionaliteiten die we nodig hebben voor je website:

Gebruiksvriendelijkheid
Flexibiliteit: duizenden plugins met extra functionaliteiten
Uitstekende mogelijkheden voor internetmarketing: zoekmachineoptimalisatie, koppeling sociale netwerken
Gratis te downloaden en gratis updates
Leveranciersonafhankelijkheid

Webapplicaties

Een webapplicatie is een online programma. Een van de grote voordelen hiervan is dat u overal ter wereld toegang heeft tot de webapplicatie. U en uw werknemers kunnen dus altijd en overal de door u gewenste data bewerken. Wij bouwen dergelijke applicaties. Wij kunnen uw idee vertalen naar techniek, en kunnen speciaal voor u een passende applicatie ontwikkelen.

Usability

Met usability onderzoek verbeter je het succes van je website (of alles wat daar op lijkt). Dat kan op veel manieren en wij helpen je de juiste methode te kiezen. Usability is meer dan een sausje: als de basis niet goed is, wordt het nooit wat. Daarom zijn we graag vanaf het begin betrokken.

Conceptontwikkeling

Wij geloven sterk in het vooraf definiëren van uw succes, door te bepalen wat u wilt bereiken. Immers, alleen als u weet wat u wilt bereiken, zult u het bereiken. Daarom starten wij altijd om samen met u een visie te bepalen, waarin wij concrete doelstellingen vastleggen. Op basis van de doelen bepalen we samen met u hoe we deze gaan bereiken. Punten die we behandelen zijn o.a. marketing, sales en communicatie. Uit deze strategie volgt de benodigde functionaliteit van de website, waarna we de website vorm gaan geven.