Webdesign

Webdesign en creatieve vormgeving gaan bij ons altijd hand-in-hand met functionaliteit en gebruikersgemak. Bij het ontwerpen van een website is de belangrijkste vraag wat je uit wilt stralen. Strak en zakelijk, snel en flitsend, simpel en overzichtelijk, of juist creatief en uitdagend met veel toeters en bellen? Het ontwerp van de website is afhankelijk van het doel dat je nastreeft. Een website moet aansluiten bij de doelgroep die u wilt bedienen en de aard van de dienst of product.

Wij ontwerpen en ontwikkelen professionele websites met passende vormgeving. Een goed gestructureerde en mooi vormgegeven website geeft de bezoeker de indruk van een betrouwbare organisatie. Vooral door het snelle surfgedrag op het internet geldt: ‘You never get a second chance to make a first impression'. Een bezoeker van een onproffesionele, onduidelijke website klikt waarschijnlijk snel weg en de eventuele klant is vertrokken.

Onze websites worden altijd voorzien van Content Management Systeem. Daarmee kunt u makkelijk uw eigen website onderhouden. De mogelijkheden zijn enorm! Of het nu gaat over een simpele website-visitekaartje of een uitgebreide zakelijke website of een dynamische flash website. Wij zorgen ervoor dat het makkelijk te gebruiken en te onderhouden is. De mogelijkheiden zijn enorm.  Sky is the limit!

 

Usability

Met usability onderzoek verbeter je het succes van je website (of alles wat daar op lijkt). Dat kan op veel manieren en wij helpen je de juiste methode te kiezen. Usability is meer dan een sausje: als de basis niet goed is, wordt het nooit wat. Daarom zijn we graag vanaf het begin betrokken.

Conceptontwikkeling

Wij geloven sterk in het vooraf definiëren van uw succes, door te bepalen wat u wilt bereiken. Immers, alleen als u weet wat u wilt bereiken, zult u het bereiken. Daarom starten wij altijd om samen met u een visie te bepalen, waarin wij concrete doelstellingen vastleggen. Op basis van de doelen bepalen we samen met u hoe we deze gaan bereiken. Punten die we behandelen zijn o.a. marketing, sales en communicatie. Uit deze strategie volgt de benodigde functionaliteit van de website, waarna we de website vorm gaan geven.